Program


Makám lemezbemutató, Etnofon, Folksz
3

Makám lemezbemutató, Etnofon, Folksz

Az est programja:
19:00-19:40 Folksz
20:00-21:00 Makám lemezbemutató koncert
21:20-22:30 Novák Péter és az Etnofon

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 16. szombat, 19:00

Folksz

A Folksz zenekar Magyarország egyik legeredetibb ethno jazz fusion formációja, sikeresen ötvözi a népzenét a mai modern fúziós zenével.

A zenekar alapítója, és a kompozíciók szerzője Várnai Dániel gitáros,
Kerekes Enikő, Annus Réka - ének
Mayer József – nagybőgő
Pfeiler Ferenc – dob

MAKÁM – A FÖL-FÖLDOBOTT KŐ – lemezbemutató koncert

Ady volt az, akiben teljes lett az idő, aki megfordította a világot, a magyar glóbuszt, aki köré gyűlt a századforduló új nemzedéke, s akihez viszonyulva mindenki tudta a helyét – írták kor- és eszmetársai, pályatársai, mivel volt bátorsága írni az addig ki nem mondott tabukról, a lét szörnyű zavaros és véres élményeiről. Ady klasszikussá vált „nagy” versei mellett, mint a A föl-földobott kő, Párisban járt az Ősz, Őrizem a szemed, Adja meg az Isten – rejtőző kincseket is bemutatva megidézzük a költő és korának szellemét a szó, az ének és zene eszközeivel.

Magyar Bori - ének
Krulik Zoltán - ének, gitár
Kuczera Barbara - hegedű
Vázsonyi János - szaxofon
Bata István - basszusgitár

Közreműködik: Varró Zoltán - ütőhangszerek

Novák Péter és az Etnofon

A Fonóban tartott nagy sikerű nyilvános főpróba és a 6 állomásos nyári turné után ősszel is töretlen lendülettel koncertezik tovább a zenekar. Az Etnofon Brassótól Brüsszelig című produkciójában helyet kapnak újragondolt Kimnowak dalok, megzenésített Nagy László versek és persze Kiss Ferenc szerzeményei is.

Kiss Ferenc világzenei formációjával már többször lépett fel vendégként Novák Péter, most viszont a repertoárt és a hangzást is hozzá igazították. A zenei világ rockosabb lett, és a Kiss Ferenc szerzemények mellett helyet kaptak benne Novák Péter és a Kimnowak dalai is, melyek a közönség soraiban pajtától a nagy színpadig osztatlan sikert arattak.
A zenekar tagjai: Kuczera Barbara, Szokolay Dongó Balázs, Küttel Dávid, Gyulai Csaba, Nyíri Sándor, Braun László, az alapító Kiss Ferenc, valamint a frontember, Novák Péter.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!