Program


Lajkó Félix - Újévi szóló koncert

Lajkó Félix - Újévi szóló koncert

Már hívhatnánk tradíciónak, hogy Lajkó Félix az újévet a Zeneakadémián indítja – hiszen idén a 5. szóló koncertjét jelenthetjük be!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 4. szombat, 19:30

Ha létezik határtalan zene, akkor Lajkó Félix koncertjén egészen biztosan azt fogunk hallani. A hegedűművész egy olyan személyes, belső világba enged betekintést, amely egyértelműen csak az övé. Találkozunk majd páratlan virtuozitással, banális zenei témákkal, váratlanul felbúgó füttyel, szerenáddal, és valahonnan már jól ismert – örök időket idéző dallamokkal is. Lajkó Félix a hegedűn való szóló játékot egy befejezetlen kísérletként éli meg, mely soha nem lehet tökéletes, soha nem lehet véges.

Ahogy ő fogalmaz: Zenekarban játszani kötöttséget jelent, a jó része az, amikor a zenekar együtt meg tud szólalni. Ha van egy téma, amit elkezdünk játszani, és aztán egyszer csak robban egy nagyot. És van az a része, ami zenekarban nem, inkább szólóban működik: amikor teljes improvizáció van és nincs körülöttem senki. Mindkettő jó. Valószínűleg, ha nem lenne az egyik vagy a másik, akkor hiányérzetem lenne.”

Ne legyen Önöknek sem hiányérzete, tartsanak Lajkó Félixszel, hogy rendkívüli és megismételhetetlen élménnyel indítsák az újévet!
 

Rendező: Fonó Budai Zeneház

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!