Program


Góbé és PásztorHóra táncház + Dudabál

Góbé és PásztorHóra táncház + Dudabál

Kedves Emberek!
A böjti elcsendesedést és a húsvéti ünneplést követően ismét dudaszótól tesszük hangossá a budapesti éjszakát. Dudabálunkat a Fonó Budai Zeneház fogadta be, ami azon túl, hogy az egyik legrangosabb népzenei rendezvényközpont, hatalmas helyet kínál nektek a tánchoz!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 30. csütörtök, 20:00

Ezúttal a Bakonyerdőt délkeleti irányban elhagyva a Mezőföldre utazunk, és mezőföldi táncokkal ismertetünk meg titeket oktatónk, Gyémánt Ádám aranysarkantyús táncos, a Népművészet Ifjú Mestere segítségével. A talpalávalót szokásunkhoz híven a duda fogja szolgáltatni.
A táncoktatást követően most sem marad el a kötetlen nótázás és szabad tánc a Bakony, a Dél-Dunántúl, a Dél-Alföld és a Felföld különböző vidékeinek pásztorzenéire.
Várunk mindenkit szeretettel!

A Góbé zenekar mostanában a növekvő látogatottságú világzenei koncertjei miatt válik egyre ismertebbé, de tagjai ezzel együtt ugyanolyan fontosnak tartják az autentikus magyar népzene stílushű megszólaltatását. Továbbra is céljuk a magyar táncházba járó közönség igényes kiszolgálása, ezért örömmel indítanak rendszeres táncházat a Pásztorhórával együttműködve. A két zenekart eleve összeköti egy közös tagjuk, de egyébként is nagyon jó barátságot ápolnak egymással.

Góbé:
Rigó Márton - hegedű
Csasznyi Imre - tambura, ének
Egervári Mátyás - cimbalom, tambura
Vizeli Máté - brácsa
Timár Márton - bőgő


A PásztorHóra azért alakult 2014 nyarán, hogy a talpad alá húzza a ropogós táncmuzsikát. Táncházainkban olyan erősen sodor a lendület, hogy magával ragad! Fáradtságot nem ismerve szaggatjuk a vonókat, amíg az őrült, szenvedélyes tánctól mágikus hatalmú révület lesz úrrá a testeden. Dobunk szavára dübörög a parkett a lábad alatt, az extázis hatalmába kerít! Dinamikus, fiatalos, energikus, pörgős, katartikus zenével vár rád a P H U C F B azaz a PásztorHóra Urban Csángo Folk Band!

PásztorHóra:
Bergics András - hegedű, duda
Újházi Ádám - hegedű
Szlama László - koboz,
Egervári Mátyás - cimbalom, duda
Okos Gergely - dob

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!