Program


Fonó Szerda Koncert és Táncház : Góbé és PásztorHóra

Fonó Szerda Koncert és Táncház : Góbé és PásztorHóra

Szerdai táncalkalmainkon a táncházé a főszerep! Minden héten két zenekar lesz vendégünk, akik egész este húzzák a talpalávalót.

Aktuális előadások
Szerdai táncalkalmainkon a táncházé a főszerep! Minden héten két zenekar lesz vendégünk, akik egész este húzzák a talpalávalót. A Góbé és a PásztorHóra zenekarok kétheti rendszerességű moldvai és vonós táncházával valamint a legkiválóbb budapesti, vidéki vagy épp határon túli táncházi bandák muzsikájával várunk minden érdeklődőt párral vagy pár nélkül, tánctudástól függetlenül! A Góbé zenekar mostanában a növekvő látogatottságú világzenei koncertjei miatt válik egyre ismertebbé, de tagjai ezzel együtt ugyanolyan fontosnak tartják az autentikus magyar népzene stílushű megszólaltatását. Továbbra is céljuk a magyar táncházba járó közönség igényes kiszolgálása, ezért örömmel indítanak rendszeres táncházat a PásztorHórával együttműködve.

Góbé tagjai: Rigó Márton (hegedű), Vizeli Bálint (hegedű), Egervári Mátyás (cimbalom), Vizeli Máté (brácsa), Timár Márton (bőgő)

PásztorHóra tagjai: Bergics András (hegedű, duda), Újházi Ádám (hegedű), Szlama László (koboz), Egervári Mátyás (cimbalom, duda), Okos Gergely (dob)

Táncokat tanít: Vizeli Dániel

Ajánló


Négynapos mulatozás veszi kezdetét szeptember 16-án a Fonó 25. évének fennállásából! Gyertek és…