Program


Erdőfű koncert és táncház

Erdőfű koncert és táncház

Az Erdőfű Magyarországon tevékenykedő táncházzenészek összefogásából jött létre. Tagjai mind elkötelezett hívei a Kárpát-medencei népzenei hagyomány hiteles előadásának, táncházakban és koncerthelyszíneken egyaránt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 19:00

A zenei műhelynek is tekinthető kezdeményes célja, hogy átfogó képet adjon a magyarlakta területek és a velünk együtt élő etnikumok vonós népzenéjének sokszínűségéről, az adott vidék vagy falu sajátosságait tartva szem előtt.

A zenei társulás ars poitica-ja elmélyült szakmai tudást, és specifikus hangszerismeretet igényel egy-egy tájegység zenei hagyományaira nézve, ezért fontos szempont, hogy az Erdőfű tagjai külön-külön is kellő tapasztalattal és tudással rendelkeznek a hangszeres népzene megszólaltatásában.

Előadásuk lehetőséget teremt arra, hogy a közönség megtapasztalhassa a Kárpát-medencei népzene egyedülálló hangzását a különféle hangszeres felállások és a sajátos játékmódok tekintetében. A műsoraik során előkerülő hangszerek változatos megszólalást eredményeznek, amely alkalmanként énekkel és tánccal egészül ki.

Az est programja:
19:00-20:00 Koncert
20:00-00:20 Táncház

A zenekar tagjai:
Éri Katalin — nagybőgő, cselló, ütőgardon
Kiss-Balbinat Ádám — hegedű, ének
Maruzsenszki Andor — hegedű
Éri Márton — brácsa, kontra


A produkciót követően TÁNCHÁZ a Pajtában. Az esemény zenés-táncos rendezvénynek minősül, így csak védettségi igazolvánnyal látogatható (a védettségi applikáció bemutatása is lehetséges). Az aktuális kormányrendelet értelmében védett szülő kíséretében érkező kiskorúakat be tudunk engedni!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!