Online Jegyvásárlás | Fonó

A szebbik nem ünnepe folk módra a Fonóban!

Lajkó Félix (hegedű); Balázs János (zongora)

Fonó Budai Zeneház

Alexander Balanescu korunk egyik legkiemelkedőbb és legizgalmasabb zeneszerzője.

Fonó Budai Zeneház

A hagyományos szerdai táncház, mulassatok velünk! A „szerdai Fonótáncház”, mindenkori elnevezésétől függetlenül fogalommá nemesedett. Ezt a hírnevet elsősorban azzal érdemelte ki, hogy a program egyik legfontosabb hitvallása a folyamatos kapcsolattartás a táncházasok és az adatközlők, népi hagyományőrzők között. Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt tizennyolc évben a föllelhető énekes-táncos-zenészek közül mindenki megfordult a Fonóban a Rábaköztől Moldváig.

Fonó Budai Zeneház

Ringató-Kisgyerekkori zenei nevelés A foglalkozásokon az óvodát megelőző korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülök, a kodályi elvek alapján.

Cziffra György Fesztivál - Pierre-Laurent Aimard zongoraestje

Szakcsi Lakatos Béla, Presser Gábor és Balázs János zongoraestje

Fonó Budai Zeneház

BUDAPEST FOLK FEST - BERKA EGYÜTTES MOLDVAI ÉS VONÓS TÁNCHÁZA (HELYSZÍN: FONÓ BUDAI ZENEHÁZ)

Hommage à Cziffra Gálahangverseny

Új lemez, új tavasz a Vágtázóval!

Fonó Budai Zeneház

A legújabb Cimbaliband album, a Recycle élőben.

Fonó Budai Zeneház

A DALINDA énekegyüttes közös zenei anyanyelve a magyar autentikus népdaléneklés hagyományain alapszik. Az elmúlt évek közös munkája érlelte ki műsorukat, melyben az egyszólamú autentikus népdalok mellett megjelenik a többszólamúság és a modernebb hangzások is.

Fonó Budai Zeneház

A pásztorság államiságunk előtti mesterségünk, amelynek utolsó utáni képviselői még ma is terelik a jószágot, és végzik el a juhászat, gulyás- vagy csikósmesterség körüli temérdek teendőt.

Fonó Budai Zeneház

Gyerektáncház és koncert

Fonó Budai Zeneház

Juhász Gábor, az egyik leginvenciózusabb hazai jazz gitáros betölti az ötvenet. Ennek alkalmából egy jubileumi koncertet ad a Fonóban triója és zenészbarátai társaságában.

Fonó Budai Zeneház

Rávágunk a zongorára!

Bartók-művek cimbalmon Balogh Kálmán és Gódor Erzsébet cimbalomduója Bartók Béla 137. születésnapja alkalmából Bartók művekből válogatta össze koncertműsorát.

Wine and Violin hétvége

Fonó Budai Zeneház

2016 nyarán a veszprémi Auer Fesztiválon fogalmazódott meg a trió alapítás ötlete is, ahol a három muzsikus közös koncertet adott.

Fesztiválbérlet (szerda-szombat):


« vissza a főoldalra
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat