Program


Világzenék trióban
2

Világzenék trióban

Világzenék trióban - Vázsonyi trió feat. Magyar Bori és a Zoord
Nem táncházas zene lesz, annál mélyebb, zsigeribb élményre számíts!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 17. péntek, 20:00

Vázsonyi trió feat. Magyar Bori

Vázsonyi János Kardos Dani és Dely Róbert különböző formációkban lassan húsz éve zenélnek együtt, triójuk viszont csak nemrég alakult egy klubkoncert kedvéért, ami viszont olyan jól sikerült hogy elhatározták hogy folytatják.
Saját számaikba népzenei elemeket kevernek, és feldogozásaikban több stílust vegyítenek rendhagyó módon. A trió vendége Magyar Bori akit a Beshodrom zenekarból ismerhet a közönség, de fellépett már Bobby Mcferryn-nel is, énekel a Makámban és több hazai formációban.

 

Zoord

A Zoord moldvai csángó dallamvilágból merítkező zenéje elementáris erővel veszi át a hatalmat a gerincvelő és az izomrostok felett. Nem táncházas zene, annál mélyebb, zsigeribb élmény amit a hegedű és az ének szárnyaló hangja időről-időre felold.
A zenekar mozgatórugója a világ egyik legismertebb dorombjátékosa, Szilágyi Áron.
A doromb-dob-hegedű trió a 2016-ban megjelent első lemezének - ami az év legizgalmasabb albumainak egyike- anyagát mutatja be. A zenekar 2014-es megalakulása nemcsak a nagy európai fesztiválok világzenei színpadain játszott, hanem Kazahsztánban, a Föld leghidegebb részén, Jakutföldön és Japánban is turnézott.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!