Program


Tóth Viktor Tercet feat. Gareth Williams

Tóth Viktor Tercet feat. Gareth Williams

Minden hang, minden lélegzet és mindenki rajta lesz!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 15. szombat, 20:00

Az április 15-ei nyilvános koncertfelvétel igazi különlegesség lesz a hallgatók számára. A többszörösen az év altszaxofonosának és zeneszerzőjének kitüntetett Tóth Viktor ezúttal harmónia hangszeres vendéget hív új lemezére.

A szaxofonos eddig megjelent lemezein az erős ritmusközpontú trió hangzást szokhattuk meg, melyek dallamhangszeres vendégekkel bővültek. Kivételt képez ez alól legutóbbi lemeze a Tóth Viktor Arura trió Szemed kincse című lemeze, melyen Lukács Miklós játszik cimbalmon.

A kiválóan összeszokott Tercettet – melyben már hét éve a különleges tehetségű Hodek Dávid dobol és a magyar jazz szcéna legkiválóbb bőgőse Orbán György játszik - most a britek első számú zongoristája Gareth Williams egészíti ki.

Az így quartetté alakult formáció már több nagysikerű koncertet adott Európa szerte és a lemezfelvételre is egy hosszú Erdélyi turnét követően érkeznek. Tóth Viktor most készülő lemezére új kompozíciókat rögzítenek majd, melyek a jazz tradícióját magukban hordozzák, mégis modernek, a kiváló improvizatőrök által egyszeriek és megismételhetetlenek: a pillanatban gyökereznek.

Ahogy a zeneszerzőtől megszokhattuk a zene dallamos lesz, elsöprő erejű, érzékeny és magával ragadó.

 

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!