Program


Táncháztalálkozó 2021
2

Táncháztalálkozó 2021

A Táncház Egyesület által szervezett Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár 1982 óta minden év tavaszán – néhány vis major eset kivételével – a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében várja az élő népművészet, a városi táncházmozgalom és az ahhoz kapcsolódó társművészetek kedvelőit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 4. vasárnap, 10:00

Táncháztalálkozó országszerte 2021

1. nap 

A Táncháztalálkozó a népzene, a néptánc és a tárgyalkotó népművészet seregszemléje, amelyen műkedvelő és hivatásos előadók, gyermek és felnőtt néptáncegyüttesek, zeneiskolások és hagyományőrző népművészek működnek közre, a Kárpát-medencei és a moldvai magyarság, a világban bárhol máshol élő magyar közösségek, valamint a hazai nemzetiségek képviseletében. A Táncház Egyesület által szervezett Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár 1982 óta minden év tavaszán – néhány vis major eset kivételével – a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében várja az élő népművészet, a városi táncházmozgalom és az ahhoz kapcsolódó társművészetek kedvelőit. Szakmai partnereink részvételével, támogatóink segítségével a Táncháztalálkozó – mint az egyik legjelentősebb hazai folkfesztivál – 2010-ben és 2016-ban a Magyar Fesztivál Szövetség pályázatán folklór kategóriában elnyerte a Kiváló Fesztivál minősítést. Az Európai Fesztivál Szövetség döntése értelmében a Táncháztalálkozó felkerült a minősített európai kulturális fesztiválok 2017–2018-as listájára.

 
„Ókútból friss víz” - Világzenei koncertek és táncház

17:00 - 18:00 Bognár Szilvia Sextet
18:30 - 19:30 Babcsán Projekt
20:00 - 21:30 Dresch Vonós Quartet
21:30 -Táncház az Erdőfűvel


Belépés érvényes belépőjegy mellett, érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!