Program


Jónás Vera Experiment

Jónás Vera Experiment

Jónás Vera, Fonogram és Artisjus-díjas énekes-dalszerző finom dalaival elringat, tigris-vadságával pedig táncba hív. Idén folyamatosan jelennek meg magyar és angol nyelvű dalai, közben pedig a nyáron fesztivál turnéra indul zenekarával, a Jónás Vera Experimenttel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 25. szombat, 20:00

Jónás Vera Experiment

Jónás Vera, Fonogram és Artisjus-díjas énekes-dalszerző finom dalaival elringat, tigris-vadságával pedig táncba hív. Idén folyamatosan jelennek meg magyar és angol nyelvű dalai, közben pedig a nyáron fesztivál turnéra indul zenekarával, a Jónás Vera Experimenttel. A körút érinti a lengyelországi Tauron Life Fesztivált, itthon pedig többek között a VOLT, Művészetek Völgye, Fishing on Orfű, Campus, Örvényeshegy Piknik, Woodstock az Ugaron és Tiszavirág fesztiválokat. Ősszel ázsiai és európai koncertek várnak a zenekarra.

Vera nevét külföldön is egyre többen ismerik, miután fellépett a Eurosonic 2017-en, ami Európa legnagyobb showcase fesztiválja, illetve a dél-koreai Zandari Festán. Az első lemez (GAME) megjelent Japánban is, ahol turnézott is 2015 tavaszán, de a zenekar folyamatosan játszik Európában is, többek között Németországban, Belgiumban, Hollandiában, Romániában és Ausztriában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!